Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Programowanie strukturalne : trendy programowania

Title :
Programowanie strukturalne : trendy programowania
Authors :
Malina, Witold
Mironowicz, Piotr (1986- )
Subject :
Programowanie strukturalne
Informatyka i technologie informacyjne
Publication Year :
2018
Publisher :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301200480
Publication series :
Wykłady z Informatyki
Physical description :
126 stron : ilustracje, wykres ; 24 cm
Notes :
Bibliografia na stronach 121-123
Books

LDR 01794cam#a2200481#i#4500
001 0812901531853
003 RAD 015
005 20181031112829.7
008 180926s2018####pl#ad##f#f###|000#0#pol##
015 %a PB 2018/28049
020 %a 9788301200480
035 %a b60666845
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d RAD 015
046 %k 2018
080 # %a 004.42
080 # %a 004.043
080 # %a (075.8)
100 1 %a Malina, Witold. %e Autor
245 1 0 %a Programowanie strukturalne : %b trendy programowania / %c Witold Malina, Piotr Mironowicz.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2018.
300 %a 126 stron : %b ilustracje, wykres ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Wykłady z Informatyki
504 %a Bibliografia na stronach 121-123.
650 9 %a Programowanie strukturalne
655 9 %a Podręcznik
658 %a Informatyka i technologie informacyjne
700 1 # %a Mironowicz, Piotr %d (1986- ). %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
830 0 %a Wykłady z Informatyki - Wydawnictwo Naukowe PWN
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0812901531853 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-20048-0
980 %a 004.42 %y Programy komputerowe
980 %a 004.043 %y Przetwarzanie zorientowane na struktury danych
980 %a (075.8) %y Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Ewa (31/10/2018) %c gr_Ewa (31/10/2018 ; 000, 040, 100, 700, 710, 830, 920, 980+, 990+) %r 2018

 Information

Anonymous users cannot request or reserve items!

Loanable items

Call number :
BGWyp 136177

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process