Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Pierwsze kroki w przedszkolu : poradnik dla rodziców przyszłych przedszkolaków

Tytuł :
Pierwsze kroki w przedszkolu : poradnik dla rodziców przyszłych przedszkolaków
Autorzy :
Śnieżkowska-Bielak, Elżbieta (1947- )
Temat :
Adaptacja społeczna
Dziecko w wieku przedszkolnym
Psychologia
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Kraków : Oficyna Wydawnicza "Impuls"
ISBN :
9788380956810
Opis fizyczny :
63, [1] strona : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 63-[64]
Książka
LDR     01873cam#a2200457###4500
001     0813101842792
003     RAD 015
005     20210917040440.1
008     200731s2020####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788380956810
035     %a RzWO2020002726
040     %a RZESZ W/dp12 %c RZESZ W/dp12 %d RZESZ W/dp12 %e PNN %d RAD 015
046     %k 2020
080 #   %a 373.2
080 #   %a 159.922.7
080 #   %a 316.47
100 1   %a Śnieżkowska-Bielak, Elżbieta %d (1947- ). %e Autor
245 1 0 %a Pierwsze kroki w przedszkolu : %b poradnik dla rodziców przyszłych przedszkolaków / %c Elżbieta Bielak.
246 3 0 %a Poradnik dla rodziców przyszłych przedszkolaków
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Kraków : %b Oficyna Wydawnicza "Impuls", %c 2020.
300     %a 63, [1] strona : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Poradniki i przewodniki
385     %a Rodzice
504     %a Bibliografia na stronach 63-[64].
650   9 %a Adaptacja społeczna
650   9 %a Dziecko w wieku przedszkolnym
655   9 %a Poradnik
658     %a Psychologia
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813101842792 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8095-681-0
980     %a 373.2 %y Wychowanie przedszkolne. Nauczanie przedszkolne
980     %a 159.922.7 %y Psychologia dzieci
980     %a 316.47 %y Stosunki społeczne. Stosunki interpersonalne. Stosunki międzyludzkie. Stosunki między grupami a jednostkami
990     %a # lit. psychologiczna
999     %b gr_Ewa (10/08/2020) %c gr_Ewa (10/08/2020 ; 000, 040, 650, 650-, 655, 710, 920, 980+, 990+) %d gr_Ewa (10/08/2020) %c anna2 (27/08/2020 ; 008, 250+) %r 2020 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
28511
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
33210
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
33801
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
139776
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies