Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Świat bez głowy : portret Janusza Głowackiego

Tytuł :
Świat bez głowy : portret Janusza Głowackiego
Autorzy :
Bartosz, Iza
Temat :
Głowacki, Janusz (1938-2017)
Dramaturdzy polscy
Pisarze polscy
Scenarzyści filmowi polscy
Polska
Kultura i sztuka
Literaturoznawstwo
Rok wydania :
2018
Wydawca :
Warszawa : Czerwone i Czarne
ISBN :
9788377003121
Opis fizyczny :
279 stron : ilustracje ; 23 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 269-275
Książka
LDR     02292cam#a2200613#i#4500
001     0812901422280
003     RAD 015
005     20210917015716.6
008     180320s2018####pl#a#########|000#0dpol#c
020     %a 9788377003121
035     %a xx004275683
035     %a (NUKAT)vtls004275683
040     %a WR U/DF %b pol %e PNN %c WR U/DF %d WR U/hb %d WR U/DFs %d RAD 015 %d RAD 015
045 0   %b d1938 %b d2017
046     %k 2018
080 #   %a 821.162.1(091)"19"
080 #   %a 821.162.1(091)"20"
080 #   %a 929-052(438)"20"
080 #   %a 929-052(438)"20"
100 1   %a Bartosz, Iza. %e Autor
245 1 0 %a Świat bez głowy : %b portret Janusza Głowackiego / %c Iza Bartosz ; zdjęcia Czesław Czapliński.
246 3 0 %a Portret Janusza Głowackiego
260 #   %a Warszawa : %b Czerwone i Czarne, %c 2018.
300     %a 279 stron : %b ilustracje ; %c 23 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 269-275.
600 1 9 %a Głowacki, Janusz %d (1938-2017)
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 2001-
650   9 %a Dramaturdzy polscy
650   9 %a Pisarze polscy
650   9 %a Scenarzyści filmowi polscy
651   9 %a Polska
655   9 %a Pamiętniki i wspomnienia
658     %a Kultura i sztuka
658     %a Literaturoznawstwo
700 1 # %a Czapliński, Czesław %d (1953- ). %e Fotografie
710 2 # %a Wydawnictwo Czerwone i Czarne. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0812901422280 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-7700-312-1
980     %a 821.162.1(091)"19" %y Historia literatury polskiej 20 wieku
980     %a 821.162.1(091)"20" %y Historia literatury polskiej 21 wieku
980     %a 929-052(438)"20" %y Biografie polskie 21 wieku
980     %a 929-052(438)"20"
990     %a # lit. piękna
999     %b gr_Ewa (26/03/2018) %c gr_Ewa (26/03/2018 ; 040, 045+, 046+, 380+, 388+, 600+, 648+, 650+, 651+, 920) %d gr_Ewa (26/03/2018) %c gr_Ewa (26/03/2018 ; 040, 080+, 655+, 658+, 710, 980+, 990+) %r 2018 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
135144
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies