Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Geologia historyczna

Tytuł :
Geologia historyczna
Autorzy :
Mizerski, Włodzimierz (1949- )
Orłowski, Stanisław (1931- )
Temat :
Geologia historyczna
Geografia i nauki o Ziemi
Rok wydania :
2017
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301193508
Opis fizyczny :
272, [2] strony : ilustracje, mapy ; 24 cm
Uwagi :
Dla studentów wydziałów przyrodniczych
Bibliografia przy częściach
Książka
LDR     01716cam#a2200469#i#4500
001     0812901423174
003     RAD 015
005     20210917020019.1
008     170621s2017####pl#ab##f#f###|000#0#pol##
015     %a PB 2017/21806
020     %a 9788301193508
035     %a (OCoLC)993826053
035     %a b56136997
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d RAD 015
046     %k 2017
080 #   %a 551.7
080 #   %a (075.8)
100 1   %a Mizerski, Włodzimierz %d (1949- ). %e Autor
245 1 0 %a Geologia historyczna / %c Włodzimierz Mizerski, Stanisław Orłowski.
250     %a Wydanie 3., zmienione.
260 #   %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2017.
300     %a 272, [2] strony : %b ilustracje, mapy ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje dydaktyczne
385     %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia przy częściach.
521 8   %a Dla studentów wydziałów przyrodniczych.
650   9 %a Geologia historyczna
655   9 %a Podręcznik
658     %a Geografia i nauki o Ziemi
700 1 # %a Orłowski, Stanisław %d (1931- ). %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0812901423174 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-01-19350-8
980     %a 551.7 %y Geologia historyczna. Stratygrafia
980     %a (075.8) %y Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty
990     %a # lit. naukowa
999     %b irena (28/03/2018) %c irena (28/03/2018 ; 000, 040, 100, 700, 710, 920, 980+, 990+) %r 2017 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
43042
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
136145
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies