Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Stosunki międzynarodowe : teoria i praktyka

Tytuł :
Stosunki międzynarodowe : teoria i praktyka
Temat :
Polityka międzynarodowa
Polityka, politologia, administracja publiczna
Rok wydania :
copyright 2018
Wydawca :
Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
ISBN :
9788320822984
Opis fizyczny :
421 stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Dla studentów zajmujących się problematyką stosunków międzynarodowych w zakresie ekonomii, politologii, socjologii
Bibliografia przy rozdziałach
Książka
LDR     02204cam#a2200505#i#4500
001     0812901457683
003     RAD 015
005     20210917015445.7
008     160525s2018####pl#a###f#f###|000#0#pol##
015     %a PB 2016/17932
020     %a 9788320822984
035     %a (OCoLC)932209012
035     %a b5215046x
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d RAD 015
046     %k 2018
080 #   %a 327
080 #   %a (075.8)
245 0 0 %a Stosunki międzynarodowe : %b teoria i praktyka / %c redakcja naukowa Andrzej Dorosz, Zbigniew Olesiński, Longin Pastusiak.
250     %a Wydanie 2 zmienione i rozszerzone
260 #   %a Warszawa : %b Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, %c copyright 2018.
300     %a 421 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje dydaktyczne
380     %a Publikacje naukowe
385     %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia przy rozdziałach.
521 8   %a Dla studentów zajmujących się problematyką stosunków międzynarodowych w zakresie ekonomii, politologii, socjologii.
650   9 %a Polityka międzynarodowa
655   9 %a Podręcznik
658     %a Polityka, politologia, administracja publiczna
700 1 # %a Dorosz, Andrzej %d (1943- ). %e Redakcja
700 1 # %a Olesiński, Zbigniew %d (1947- ). %e Redakcja
700 1 # %a Pastusiak, Longin %d (1935- ). %e Redakcja
710 2 # %a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0812901457683 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-208-2212-0
920     %a ISBN 9788320822984
980     %a 327 %y Międzynarodowe stosunki polityczne. Polityka światowa. Polityka międzynarodowa. Polityka zagraniczna. Dyplomacja
980     %a (075.8) %y Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty
990     %a # lit. naukowa
999     %b gr_Ewa (30/04/2018) %c gr_Ewa (30/04/2018 ; 000, 008, 020, 040, 046+, 245, 250+, 260, 300, 380+, 385+, 388+, 504, 648-, 650, 655, 658+, 700, 710, 920, 920+, 980+, 990+) %d gr_Ewa (30/04/2018) %r 2018 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
31484
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
135300
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies