Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Programowanie strukturalne : trendy programowania

Tytuł :
Programowanie strukturalne : trendy programowania
Autorzy :
Malina, Witold
Mironowicz, Piotr (1986- )
Temat :
Programowanie strukturalne
Informatyka i technologie informacyjne
Rok wydania :
2018
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301200480
Seria :
Wykłady z Informatyki
Opis fizyczny :
126 stron : ilustracje, wykres ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 121-123
Książka
LDR     01794cam#a2200481#i#4500
001     0812901531853
003     RAD 015
005     20210917013507.1
008     180926s2018####pl#ad##f#f###|000#0#pol##
015     %a PB 2018/28049
020     %a 9788301200480
035     %a b60666845
040     %a WA N %c WA N %e PNN %d RAD 015
046     %k 2018
080 #   %a 004.42
080 #   %a 004.043
080 #   %a (075.8)
100 1   %a Malina, Witold. %e Autor
245 1 0 %a Programowanie strukturalne : %b trendy programowania / %c Witold Malina, Piotr Mironowicz.
260 #   %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2018.
300     %a 126 stron : %b ilustracje, wykres ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje dydaktyczne
385     %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1   %a 2001-
490 1   %a Wykłady z Informatyki
504     %a Bibliografia na stronach 121-123.
650   9 %a Programowanie strukturalne
655   9 %a Podręcznik
658     %a Informatyka i technologie informacyjne
700 1 # %a Mironowicz, Piotr %d (1986- ). %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
830   0 %a Wykłady z Informatyki - Wydawnictwo Naukowe PWN
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0812901531853 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-01-20048-0
980     %a 004.42 %y Programy komputerowe
980     %a 004.043 %y Przetwarzanie zorientowane na struktury danych
980     %a (075.8) %y Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty
990     %a # lit. naukowa
999     %b gr_Ewa (31/10/2018) %c gr_Ewa (31/10/2018 ; 000, 040, 100, 700, 710, 830, 920, 980+, 990+) %r 2018 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
136177
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies