Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Animacja społeczno-kulturalna : współczesne wyzwania : młodzież i seniorzy jako odbiorcy kultury

Tytuł :
Animacja społeczno-kulturalna : współczesne wyzwania : młodzież i seniorzy jako odbiorcy kultury
Autorzy :
Cichosz, Mariusz (1960- )
Lewicka, Monika (pedagogika)
Molesztak, Aldona
Temat :
Animacja kultury
Praca kulturalno-oświatowa
Młodzież
Osoby w wieku starszym
Pedagogika społeczna
Edukacja i pedagogika
Kultura i sztuka
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania :
2018
Wydawca :
Kraków : Impuls
ISBN :
9788380955851
Opis fizyczny :
196 stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 167-192
Streszczenie w języku angielskim, spis treści w językach polskim i angielskim
Książka

LDR 02503cam#a2200541###4500
001 0813001585221
003 RAD 015
005 20190312135935.6
008 190311s2018####pl############000#0#pol#d
020 %a 9788380955851
035 %a WoG19000909
035 %a 0783001943027
040 %a WAR_WOL/ZS %c WAR_WOL/ZS %d WAR_WOL/ZS %e PNN %d WA 926 %d RAD 015
041 0 # %a pol %b eng
046 %k 2018
080 # %a 316.334.5
080 # %a 316.7
080 # %a 374
245 0 0 %a Animacja społeczno-kulturalna : %b współczesne wyzwania : młodzież i seniorzy jako odbiorcy kultury / %c Mariusz Cichosz, Monika Lewicka, Aldona Molesztak.
260 # %a Kraków : %b Impuls, %c 2018.
300 %a 196 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 167-192.
546 %a Streszczenie w języku angielskim, spis treści w językach polskim i angielskim.
650 9 %a Animacja kultury
650 9 %a Praca kulturalno-oświatowa
650 9 %a Młodzież
650 9 %a Osoby w wieku starszym
650 9 %a Pedagogika społeczna
655 9 %a Monografia
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Kultura i sztuka
658 %a Socjologia i społeczeństwo
700 1 # %a Cichosz, Mariusz %d (1960- ). %e Autor
700 1 # %a Lewicka, Monika %c (pedagogika). %e Autor
700 1 # %a Molesztak, Aldona. %e Autor
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001585221 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8095-585-1
980 %a 316.334.5 %y Socjologia podsystemów i instytucji ekologicznych. Socjologia społeczności regionalnych i terytorialnych. Społeczności lokalne
980 %a 316.7 %y Socjologia kultury. Kulturowy kontekst życia społecznego. Antropologia społeczna. Kultura różnych społeczeństw. Cywilizacja. Podkultury. Subkultury. Kultura masowa. Kultury różnych grup. Dynamika kultury. Akulturacja. Zmiana kulturowa. Rozprzestrzenianie się kultury. Sankcje społeczne. Uspołecznianie zachowań
980 %a 374 %y Nauczanie i wychowanie pozaszkolne. Oświata pozaszkolna. Praca kulturalno-oświatowa. Domy kultury
999 %b gr_Ewa (12/03/2019) %c gr_Ewa (12/03/2019 ; 040, 046+, 080+, 655+, 980+) %d gr_Ewa (12/03/2019) %r 2018

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
F3Wyp 27811
Sygnatura :
F4Wyp 32686
Sygnatura :
BGWyp 137592

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies