Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia obliczeniowa

Tytuł :
Chemia obliczeniowa
Autorzy :
Harvey, Jeremy
Temat :
Chemia obliczeniowa
Chemia
Rok wydania :
copyright 2019
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301206796
Opis fizyczny :
VII, [3], 129, [3] strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 29 cm
Uwagi :
Bibliografia na przy rozdziałach
Książka

LDR 01923cam#a2200493#i#4500
001 0813001629429
003 RAD 015
005 20190725094833.0
008 190723s2019####pl#ado#f#f###|001#0#pol##
020 %a 9788301206796
035 %a (PL)b1000000382337
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910816641405606
035 %a 991052548642005066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %e PNN %d RAD 015
041 1 # %a pol %h eng
046 %k 2018
080 # %a 54
080 # %a (075.8)
100 1 %a Harvey, Jeremy. %e Autor
245 1 0 %a Chemia obliczeniowa / %c Jeremy Harvey ; tłumaczenie Piotr Kubisiak, Marcin Makowski, Anna Stachowicz-Kuśnierz.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Computational chemistry, %f 2018
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c copyright 2019.
300 %a VII, [3], 129, [3] strony : %b ilustracje, fotografie, wykresy ; %c 29 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na przy rozdziałach.
650 9 %a Chemia obliczeniowa
655 9 %a Podręcznik
658 %a Chemia
700 1 # %a Kubasiak, Piotr. %e Wydawca
700 1 # %a Makowski, Marcin. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Stachowicz-Kuśnierz, Anna. %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001629429 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-20679-6
980 %a 54 %y Chemia
980 %a (075.8) %y Podręczniki dla szkół wyższych. Skrypty
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Monik (25/07/2019) %c gr_Monik (25/07/2019 ; 000, 040, 080, 650, 655, 658, 710, 920, 980+, 990+) %d gr_Monik (25/07/2019) %c gr_Monik (25/07/2019 ; 700) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 138140

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies