Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metodyka nauczania języka polskiego i konspekty zajęć w klasach IV-VIII : poradnik dla nauczycieli

Tytuł :
Metodyka nauczania języka polskiego i konspekty zajęć w klasach IV-VIII : poradnik dla nauczycieli
Autorzy :
Gudro, Maria (1946- )
Temat :
Język polski (przedmiot szkolny)
Metody nauczania
Edukacja i pedagogika
Językoznawstwo
Rok wydania :
copyright 2019
Wydawca :
Warszawa : Difin
ISBN :
9788380858732
Seria :
Engram
Opis fizyczny :
215 stron ; 23 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 213-215
Książka

LDR 01834nam#a2200529#i#4500
001 0813001640523
003 RAD 015
005 20190903104059.7
008 190903s2019####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788380858732
040 %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN
046 %k 2019
080 # %a 37.016:811.162.1
080 # %a 373.3
100 1 %a Gudro, Maria %d (1946- ). %e Autor
245 1 0 %a Metodyka nauczania języka polskiego i konspekty zajęć w klasach IV-VIII : %b poradnik dla nauczycieli / %c Maria Gudro-Homicka.
250 %a Wydanie pierwsze.
260 # %a Warszawa : %b Difin, %c copyright 2019.
300 %a 215 stron ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły podstawowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 4.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 5.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 6.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 7.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 8.
385 %a Nauczyciele
388 1 %a 2001-
490 1 %a Engram
504 %a Bibliografia na stronach 213-215.
650 9 %a Język polski (przedmiot szkolny)
650 9 %a Metody nauczania
655 9 %a Poradnik
655 9 %a Scenariusz zajęć
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Językoznawstwo
830 0 %a Engram
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001640523 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8085-873-2
980 %a 37.016:811.162.1 %y Nauczanie języka polskiego
980 %a 373.3 %y Szkolnictwo podstawowe
990 %a # lit. pedagogiczna
999 %b gr_Ewa (03/09/2019) %d gr_Ewa (03/09/2019) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
F2Wyp 51613
Sygnatura :
F3Wyp 27954
Sygnatura :
F4Wyp 32604
Sygnatura :
F5Wyp 44065
Sygnatura :
F7Wyp 44281
Sygnatura :
F9Wyp 33181
Sygnatura :
BGWyp 138359
Sygnatura :
BGWyp 138360

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies