Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

81:1 : opowieści z Wysp Owczych

Tytuł :
81:1 : opowieści z Wysp Owczych
Autorzy :
Michalski, Marcin (1982- )
Wasielewski, Maciej (1982- )
Temat :
Owcze, Wyspy (Dania)
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania :
2018
Wydawca :
Wołowiec : Czarne
ISBN :
9788380497221
Seria :
Reportaż
Opis fizyczny :
323 strony : fotografie, mapa ; 21 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 321-[324]
Książka

LDR 01743cam#a2200481#i#4500
001 0813001669856
003 RAD 015
005 20191023093645.1
008 130328s2018####pl#a#########|000#0#pol#d
015 %a PB 2013/9331
020 %a 9788380497221
035 %a (OCoLC)802086573
040 %a LBN %d GLO %d JEL %e PNN %d RAD 015
046 %k 2011
080 # %a 308(489)
080 # %a (047)
100 1 %a Michalski, Marcin %d (1982- ). %e Autor
245 1 0 %a 81:1 : %b opowieści z Wysp Owczych / %c Marcin Michalski, Maciej Wasielewski.
246 3 # %a Osiemdziesiąt jeden do jednego
246 3 0 %a Opowieści z Wysp Owczych
250 %a Wydanie 2.
260 # %a Wołowiec : %b Czarne, %c 2018.
300 %a 323 strony : %b fotografie, mapa ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura polska
388 1 %a 2001-
490 1 %a Reportaż
504 %a Bibliografia na stronach 321-[324].
651 9 %a Owcze, Wyspy (Dania)
655 9 %a Reportaż
658 %a Socjologia i społeczeństwo
700 1 # %a Wasielewski, Maciej %d (1982- ). %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Czarne. %e Wydawca
830 0 %a Reportaż - Wydawnictwo Czarne
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001669856 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8049-722-1
980 %a (047) %y Reportaże. Wywiady
990 %a # lit. piękna
999 %b gr_Ewa (23/10/2019) %c gr_Ewa (23/10/2019 ; 000, 040, 046+, 504, 530-, 651, 710+, 920, 980+, 990+) %d gr_Ewa (23/10/2019) %r 2018

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 138612

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies