Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie finansami : aspekty teoretyczne i praktyczne

Tytuł :
Zarządzanie finansami : aspekty teoretyczne i praktyczne
Temat :
Zarządzanie finansami
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ISBN :
9788381427036
Seria :
Finanse
Opis fizyczny :
228 stron : rysunki, tabele ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka
LDR     01618cam#a2200421#i#4500
001     0813001672083
003     RAD 015
005     20211108211755.6
008     191028s2019####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788381427036
040     %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
041 0 # %a pol %b eng
046     %k 2019
080 #   %a 336
245 0 0 %a Zarządzanie finansami : %b aspekty teoretyczne i praktyczne / %c pod redakcją Jakuba Marszałka i Doroty Starzyńskiej.
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Łódź : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, %c 2019.
300     %a 228 stron : rysunki, tabele ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje naukowe
388 1   %a 2001-
490 1   %a Finanse
504     %a Bibliografia przy rozdziałach.
650   9 %a Zarządzanie finansami
655   9 %a Monografia
658     %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Marszałek, Jakub %d (1975- ). %e Redakcja
700 1 # %a Starzyńska, Dorota %c (finanse). %e Redakcja
710 2 # %a Uniwersytet Łódzki. %b Wydawnictwo. %e Wydawca
830   0 %a Finanse - Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001672083 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8142-703-6
980     %a 336 %y Finanse. Finanse publiczne. Cła. Bankowość. Pieniądz
990     %a # lit. naukowa
999     %b gr_Ewa (28/10/2019) %d gr_Ewa (28/10/2019) %c gr_Ewa (28/10/2019 ; 000, 040, 700+, 710+) %r 2019 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
32682
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
138644

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies