Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zarządzanie finansami : aspekty teoretyczne i praktyczne

Tytuł :
Zarządzanie finansami : aspekty teoretyczne i praktyczne
Temat :
Zarządzanie finansami
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Łódź : Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
ISBN :
9788381427036
Seria :
Finanse
Opis fizyczny :
228 stron : rysunki, tabele ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka

LDR 01608cam#a2200421#i#4500
001 0813001672083
003 RAD 015
005 20191028121940.3
008 191028s2019####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788381427036
040 %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
041 0 # %a pol %b eng
046 %k 2019
080 # %a 336
245 0 0 %a Zarządzanie finansami : %b aspekty teoretyczne i praktyczne / %c pod redakcją Jakuba Marszałka i Doroty Starzyńskiej.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Łódź : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, %c 2019.
300 %a 228 stron : rysunki, tabele ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
490 1 %a Finanse
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Zarządzanie finansami
655 9 %a Monografia
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Marszałek, Jakub. %e Redakcja
700 1 # %a Starzyńska, Dorota %c (finanse). %e Redakcja
710 2 # %a Uniwersytet Łódzki. %b Wydawnictwo. %e Wydawca
830 0 %a Finanse - Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813001672083 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8142-703-6
980 %a 336 %y Finanse. Finanse publiczne. Cła. Bankowość. Pieniądz
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Ewa (28/10/2019) %d gr_Ewa (28/10/2019) %c gr_Ewa (28/10/2019 ; 000, 040, 700+, 710+) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
F4Wyp 32682
Sygnatura :
BGWyp 138644

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies