Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ochrona środowiska w praktyce gminy

Tytuł :
Ochrona środowiska w praktyce gminy
Autorzy :
Rakoczy, Bartosz (1973- )
Temat :
Gminy
Prawo ochrony środowiska
Polska
Prawo i wymiar sprawiedliwości
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Warszawa : Wolters Kluwer
ISBN :
9788381871570
Opis fizyczny :
271, [1] strona ; 21 cm
Uwagi :
Dla adwokatów, radców prawnych, sędziów, notariuszy, prokuratorów, pracowników administracji rządowej i samorządowej, ekonomistów, księgowych, przedsiębiorców branży chemicznej, pracowników naukowych, studentów prawa i administracji
Bibliografia na stronach 239-244
Książka
LDR     02868cam#a2200673#i#4500
001     0813101741089
003     RAD 015
005     20211108210115.8
008     200128s2020####pl#####f#####|000#0#pol#c
020     %a 9788381871570 %q (oprawa miękka)
035     %a (PL)b1000000495164
035     %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911326728105606
035     %a 991052604996205066
040     %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %e PNN %d RAD 015
045 0   %b d2019
046     %k 2019
080 #   %a 349.6(438)
080 #   %a 352(438)
100 1   %a Rakoczy, Bartosz %d (1973- ) %e Autor
245 1 0 %a Ochrona środowiska w praktyce gminy / %c Bartosz Rakoczy ; [recenzent dr hab. Anna Barczak (prof. US)].
250     %a Stan prawny na 15 grudnia 2019 r.
260 #   %a Warszawa : %b Wolters Kluwer, %c 2020.
300     %a 271, [1] strona ; %c 21 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje dydaktyczne
380     %a Publikacje fachowe
380     %a Publikacje naukowe
385     %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
385     %a Adwokaci
385     %a Ekonomiści
385     %a Księgowi
385     %a Notariusze
385     %a Pracownicy naukowi
385     %a Pracownicy samorządowi
385     %a Prokuratorzy
385     %a Radcy prawni
385     %a Sędziowie
385     %a Urzędnicy
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 239-244.
521 8   %a Dla adwokatów, radców prawnych, sędziów, notariuszy, prokuratorów, pracowników administracji rządowej i samorządowej, ekonomistów, księgowych, przedsiębiorców branży chemicznej, pracowników naukowych, studentów prawa i administracji.
648   9 %a 2001-
650   9 %a Gminy
650   9 %a Prawo ochrony środowiska
651   9 %a Polska
655   9 %a Opracowanie
655   9 %a Wzory dokumentów
658     %a Prawo i wymiar sprawiedliwości
700 1 # %a Barczak, Anna. %e Recenzja
710 2 # %a Wolters Kluwer Polska %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813101741089 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8187-157-0 (oprawa miękka)
980     %a 349.6(438) %y Prawo ochrony środowiska w Polsce
980     %a 352(438) %y Administracja pierwszego stopnia (administracja lokalna) w Polsce. Samorząd lokalny. Organy administracyjne na szczeblu gminy, osiedla, miasta, dzielnicy miejskiej. Rady narodowe gminne, miejskie. Samorząd wiejski, gminny, miejski. Sołtys. Wójt. Burmistrz. Prezydent miasta. Urzędy gminne, miejskie. Władza lokalna. Samorząd miejski - Polska
990     %a # lit. pedagogiczna
999     %b gr_Monik (05/02/2020) %c gr_Monik (05/02/2020 ; 000, 020, 040, 080, 648, 650, 651, 655, 710, 920, 980+, 990+) %d gr_Monik (05/02/2020) %r 2020 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
52750
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
28467
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
33042
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
34502

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
139519

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies