Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rachunkowość finansowa : od teorii do praktyki

Tytuł :
Rachunkowość finansowa : od teorii do praktyki
Temat :
Rachunkowość finansowa
Polska
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Warszawa : CeDeWu
ISBN :
9788381025003
Opis fizyczny :
511 stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka

LDR 01577cam#a2200457#i#4500
001 0813101903587
003 RAD 015
005 20201216102634.9
008 190307s2021####pl#a###f#f###|000#0#pol##
020 %a 9788381025003
040 %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
045 0 %b d2021
046 %k 2021
080 # %a 657.41/.45
080 # %a (07)
245 0 0 %a Rachunkowość finansowa : %b od teorii do praktyki / %c redakcja Piotr Szczypa.
250 %a Wydanie III zmienione.
260 # %a Warszawa : %b CeDeWu, %c 2021.
300 %a 511 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Księgowi
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
648 9 %a 2001-
650 9 %a Rachunkowość finansowa
651 9 %a Polska
655 9 %a Podręcznik
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Szczypa, Piotr. %e Redakcja
710 2 # %a CeDeWu. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813101903587 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8102-500-3
980 %a 657.41/.45 %y Rachunkowość finansowa
980 %a (07) %y Wydawnictwa dydaktyczne. Podręczniki
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Monik (16/12/2020) %d gr_Monik (16/12/2020) %c gr_Monik (16/12/2020 ; 008, 020, 040, 045, 046, 245, 250, 260, 300, 920) %r 2021

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 140729

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies