Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Moi przyjaciele z Literkowa w domu : podręcznik do programu nauczania ortografii w klasach I-III "Moi przyjaciele z Literkowa. Klasa III"

Tytuł :
Moi przyjaciele z Literkowa w domu : podręcznik do programu nauczania ortografii w klasach I-III "Moi przyjaciele z Literkowa. Klasa III"
Autorzy :
Pasymowska, Renata
Temat :
Język polski (przedmiot szkolny)
Pisownia
Edukacja i pedagogika
Językoznawstwo
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Kraków : Impuls
ISBN :
9788380959040
Opis fizyczny :
165, [1] strona : ilustracje ; 30 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronie 161
Książka

LDR 02040cam#a2200517#i#4500
001 0813201923718
003 RAD 015
005 20210205111953.9
008 201021s2020####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
015 %a UWD 2020/34328
020 %a 9788380959040 %q (oprawa miękka)
035 %a (PL)b1000000797155
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911710797405606
035 %a 991052818410205066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %d WA N %e PNN %d RAD 015
046 %k 2020
080 # %a 373.3.046-021.64
100 1 %a Pasymowska, Renata. %e Autor
245 1 0 %a Moi przyjaciele z Literkowa w domu : %b podręcznik do programu nauczania ortografii w klasach I-III "Moi przyjaciele z Literkowa. Klasa III" / %c Renata Pasymowska.
246 3 0 %a Podręcznik do programu nauczania ortografii w klasach I-III "Moi przyjaciele z Literkowa. Klasa III"
250 %a Wydanie I.
260 # %a Kraków : %b Impuls, %c 2020.
300 %a 165, [1] strona : %b ilustracje ; %c 30 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły podstawowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 3.
385 %a Nauczyciele
385 %a Rodzice
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie 161.
650 9 %a Język polski (przedmiot szkolny)
650 9 %a Pisownia
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Językoznawstwo
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201923718 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8095-904-0 (oprawa miękka)
980 %a 373.3.046-021.64 %y Nauczanie początkowe (I-III)
990 %a # lit. pedagogiczna
999 %b gr_Monik (05/02/2021) %c gr_Monik (05/02/2021 ; 000, 040, 650, 655, 710, 920, 980+, 990+) %d gr_Monik (05/02/2021) %r 2020

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
KpWyp 140917

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies