Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Tak staliśmy się żołnierzami : opowieści o znanych i nieznanych radomskich bohaterach wojny polsko-bolszewickiej w latach 1919-1921

Tytuł :
Tak staliśmy się żołnierzami : opowieści o znanych i nieznanych radomskich bohaterach wojny polsko-bolszewickiej w latach 1919-1921
Autorzy :
Bednarczyk, Przemysław
Temat :
Wojsko Polskie (1918-1939)
Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920)
Żołnierze
Radom (woj. mazowieckie ; okolice)
Polska
Bezpieczeństwo i wojskowość
Historia
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Lublin : Instytut Pamięci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu. Oddział w Lublinie
ISBN :
9788380983410
Opis fizyczny :
159 stron : ilustracje, portrety ; 30 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 157-159
Książka

LDR 02768cam#a2200577#i#4500
001 0813201923821
003 RAD 015
005 20210402125834.4
008 210315s2020####pl#ac########|000#0dpol#c
020 %a 9788380983410 %q (oprawa twarda)
035 %a (PL)b1000000913158
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911801339705606
035 %a 991052882717205066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %e PNN %d RAD 015
045 2 %b d1919 %b d1921
046 %k 2020
080 # %a 355.1(438)
080 # %a 94(438).081"1919/1921"
080 # %a 929-052(438)"19"
100 1 %a Bednarczyk, Przemysław %e Autor
245 1 0 %a Tak staliśmy się żołnierzami : %b opowieści o znanych i nieznanych radomskich bohaterach wojny polsko-bolszewickiej w latach 1919-1921 / %c Przemysław Bednarczyk.
246 3 0 %a Opowieści o znanych i nieznanych radomskich bohaterach wojny polsko-bolszewickiej w latach 1919-1921
260 # %a Lublin : %b Instytut Pamięci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu. Oddział w Lublinie, %c 2020.
300 %a 159 stron : %b ilustracje, portrety ; %c 30 cm.
336 %a Obraz %b sti %2 rdacontent
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 157-159.
610 2 9 %a Wojsko Polskie (1918-1939)
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1918-1939
650 9 %a Wojna polsko-bolszewicka (1919-1920)
650 9 %a Żołnierze
651 9 %a Radom (woj. mazowieckie ; okolice)
651 9 %a Polska
655 9 %a Publikacja bogato ilustrowana
655 9 %a Opracowanie
658 %a Bezpieczeństwo i wojskowość
658 %a Historia
710 2 # %a Instytut Pamięci Narodowej - Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu. %b Oddział (Lublin). %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201923821 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8098-341-0 (oprawa twarda)
980 %a 94(438).081"1919/1921" %y Wojna polsko-radziecka 1919-1921 roku
980 %a 929-052(438)"19" %y Biografie polskie 20 wieku
980 %a 355.1(438) %y Siły zbrojne w Polsce. Wojsko polskie. Życie wojskowe w Polsce
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Ewa (05/02/2021) %c gr_Ewa (08/02/2021 ; 000, 040, 380+, 388+, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+, 710+, 990+) %d gr_Monik (02/04/2021) %c gr_Boz (15/02/2021) %c gr_Ewa (16/02/2021 ; 980+) %c gr_Ewa (19/03/2021 ; 045, 046, 080, 080+, 246+, 336, 336+, 610+, 651+, 980-, 980+) %c gr_Monik (02/04/2021) %c gr_Monik (02/04/2021 ; 000, 020, 040, 080-, 610-, 648-, 650-, 651-, 655-, 710, 920) %r 2020

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 140924

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura :
BGCzy 140923

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies