Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Wychowanie do empatii : koncepcje teoretyczne, metody i programy wspierania empatii u dzieci w wieku szkolnym

Tytuł :
Wychowanie do empatii : koncepcje teoretyczne, metody i programy wspierania empatii u dzieci w wieku szkolnym
Autorzy :
Ciechomski, Maciej
Temat :
Empatia
Ekspresja emocji
Program autorski (pedagogika)
Uczucia
Wychowanie
Edukacja i pedagogika
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Kraków : Impuls
ISBN :
9788380958043
Opis fizyczny :
214 stron ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 193-214
Książka
LDR     02014cam#a2200493###4500
001     0813201924563
003     RAD 015
005     20210917204415.5
008     210104s2021####pl############000#0#pol#d
020     %a 9788380958043
035     %a PPBP21000026
040     %a Pozn PBP/WS %c Pozn PBP/WS %d Pozn PBP/WS %e PNN %d RAD 015
046     %k 2020
080 #   %a 37.013
080 #   %a 37.064.2
100 1   %a Ciechomski, Maciej %e Autor
245 1 0 %a Wychowanie do empatii : %b koncepcje teoretyczne, metody i programy wspierania empatii u dzieci w wieku szkolnym / %c Ciechomski Maciej.
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Kraków : %b Impuls, %c 2020.
300     %a 214 stron ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje dydaktyczne
380     %a Publikacje fachowe
385     %a Nauczyciele
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 193-214.
650   9 %a Empatia
650   9 %a Ekspresja emocji
650   9 %a Program autorski (pedagogika)
650   9 %a Uczucia
650   9 %a Wychowanie
655   9 %a Opracowanie
655   9 %a Scenariusz
658     %a Edukacja i pedagogika
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201924563 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8095-804-3
980     %a 37.013 %y Ogólna teoria wychowania i nauczania. Metody wychowania. Zasady działalności pedagogicznej. Pedagogiki wyspecjalizowane. Pedagogika indywidualna. Pedagogika filozoficzna. Pedagogika empiryczna. Pedagogika psychologiczna. Pedagogika socjologiczna
980     %a 37.064.2 %y Relacje między nauczycielami a uczniami. Nauczyciele a uczniowie. Wychowanie w szkole
990     %a # lit. pedagogiczna
999     %b gr_Ewa (08/02/2021) %c gr_Ewa (08/02/2021 ; 000, 040, 380, 650, 655, 710+, 920, 980+, 990+) %d gr_Ewa (08/02/2021) %r 2021 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
28852
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
45526
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
140937
Status :
dostępna

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies