Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Psychomotoryka w rozpoznawaniu stanów ze spektrum autyzmu u dzieci

Tytuł :
Psychomotoryka w rozpoznawaniu stanów ze spektrum autyzmu u dzieci
Autorzy :
Kruk-Lasocka, Joanna (1954- )
Temat :
Dziecko autystyczne
Dziecko z zespołem Aspergera
Dziecko z niepełnosprawnością
Diagnostyka medyczna
Psychomotoryka
Dziecko z afazją
Zespół Tourette'a
Edukacja i pedagogika
Medycyna i zdrowie
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Kraków : Oficyna Wydawnicza "Impuls"
ISBN :
9788380959262
Opis fizyczny :
246 stron ; 24 cm
Uwagi :
Zawiera propozycję testów oraz inwentarzy do diagnozy ASD
Bibliografia na stronach [211]-241
Książka
LDR     02029cam#a2200553#i#4500
001     0813201931284
003     RAD 015
005     20210917204345.4
008     210208s2021####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788380959262
035     %a 1323202097454
040     %a BPTOR %c BPTOR %e PNN %d BPTOR %d RAD 015
046     %k 2021
080 #   %a 616.896
080 #   %a 159.946
100 1   %a Kruk-Lasocka, Joanna %d (1954- ). %e Autor
245 1 0 %a Psychomotoryka w rozpoznawaniu stanów ze spektrum autyzmu u dzieci / %c Joanna Kruk-Lasocka.
250     %a Wydanie pierwsze.
260 #   %a Kraków : %b Oficyna Wydawnicza "Impuls", %c 2021.
300     %a 246 stron ; %c 24 cm.
336     %a tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje naukowe
380     %a Publikacje fachowe
385     %a Nauczyciele
385     %a Pedagodzy
385     %a Pedagodzy specjalni
388 1   %a 2001-
500     %a Zawiera propozycję testów oraz inwentarzy do diagnozy ASD.
504     %a Bibliografia na stronach [211]-241.
650   9 %a Dziecko autystyczne
650   9 %a Dziecko z zespołem Aspergera
650   9 %a Dziecko z niepełnosprawnością
650   9 %a Diagnostyka medyczna
650   9 %a Psychomotoryka
650   9 %a Dziecko z afazją
650   9 %a Zespół Tourette'a
655   9 %a Opracowanie
658     %a Edukacja i pedagogika
658     %a Medycyna i zdrowie
710 2 # %a Oficyna Wydawnicza Impuls. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201931284 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8095-926-2
980     %a 616.896 %y Autyzm. Zespół Aspergera
980     %a 159.946 %y Funkcje motoryczne. Poruszanie się, ekspresja wokalna, ekspresja graficzna
990     %a # lit. pedagogiczna
999     %b gr_Monik (22/02/2021) %c gr_Monik (22/02/2021 ; 040, 980+, 990+) %c gr_Monik (22/02/2021 ; 650+) %d gr_Monik (22/02/2021) %r 2021 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia) :
29050
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
33778
Status :
dostępna
Sygnatura (bez położenia) :
140920
Status :
ZAMÓWIONA

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies