Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rewalidacja w ogólnodostępnej szkole ponadpodstawowej : program zajęć

Tytuł :
Rewalidacja w ogólnodostępnej szkole ponadpodstawowej : program zajęć
Autorzy :
Kołodziej, Agnieszka
Temat :
Młodzież z niepełnosprawnością
Uczniowie ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi
Wsparcie edukacyjne
Zajęcia korekcyjno-wyrównawcze
Edukacja i pedagogika
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Gdańsk : Wydawnictwo Harmonia
ISBN :
9788380803657
Opis fizyczny :
50, [1] strona ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 49-50
Książka

LDR 01887cam#a2200493#i#4500
001 0813201942096
003 RAD 015
005 20210317121523.3
008 210317s2021####pl#####f#f###|000#|#pol#c
020 %a 9788380803657 %q (oprawa miękka)
035 %a (PL)b1000000915836
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911812764005606
035 %a 991052883718305066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %e PNN %d RAD 015
046 %k 2021
080 # %a 376-056.26/.36
100 1 %a Kołodziej, Agnieszka. %e Autor
245 1 0 %a Rewalidacja w ogólnodostępnej szkole ponadpodstawowej : %b program zajęć / %c Agnieszka Kołodziej.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Gdańsk : %b Wydawnictwo Harmonia, %c 2021.
300 %a 50, [1] strona ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
385 %a Nauczyciele
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 49-50.
650 9 %a Młodzież z niepełnosprawnością
650 9 %a Uczniowie ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi
650 9 %a Wsparcie edukacyjne
650 9 %a Zajęcia korekcyjno-wyrównawcze
655 9 %a Poradnik
655 9 %a Scenariusz zajęć
658 %a Edukacja i pedagogika
710 2 # %a Wydawnictwo Harmonia. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201942096 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8080-365-7 (oprawa miękka)
980 %a 376-056.26/.36 %y Nauczanie niepełnosprawnych fizycznie i umysłowo
990 %a # lit. pedagogiczna
999 %b gr_Ewa (17/03/2021) %c gr_Ewa (17/03/2021 ; 000, 040, 650, 655, 710+, 920, 980+, 990+) %d gr_Ewa (17/03/2021) %r 2021

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
F7Wyp 45393
Sygnatura :
KpWyp 141060

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies