Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Depresja i zaburzenia lękowe : rozpoznawanie i leczenie

Tytuł :
Depresja i zaburzenia lękowe : rozpoznawanie i leczenie
Temat :
Depresja psychiczna
Farmakoterapia
Zaburzenia lękowe
Leczenie szpitalne
Medycyna i zdrowie
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Warszawa : PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN :
9788320063042
Seria :
W Gabinecie Lekarza Specjalisty. Psychiatria
Opis fizyczny :
178 stron ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka

LDR 01885cam#a2200481#i#4500
001 0813201945528
003 RAD 015
005 20210325115946.5
008 210315s2021####pl#####g#####|000#0#pol#c
020 %a 9788320063042
035 %a xx005090110
035 %a vtls005090110
040 %a KAT U/MB %b pol %e PNN %c KAT U/MBs %d KAT U/MB %d RAD 015
046 %k 2021
080 # %a 159.942
245 0 0 %a Depresja i zaburzenia lękowe : %b rozpoznawanie i leczenie / %c redakcja naukowa Marek Jarema.
250 %a Wydanie 1.
260 # %a Warszawa : %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2021.
300 %a 178 stron ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Psychiatrzy
388 1 %a 2001-
490 1 %a W Gabinecie Lekarza Specjalisty. Psychiatria
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Depresja psychiczna
650 9 %a Farmakoterapia
650 9 %a Zaburzenia lękowe
650 9 %a Leczenie szpitalne
655 9 %a Opracowanie
658 %a Medycyna i zdrowie
700 1 # %a Jarema, Marek %d (1946- ). %e Redaktor
710 2 # %a Wydawnictwo Lekarskie PZWL. %e Wydawca
830 0 %a W Gabinecie Lekarza Specjalisty. %p Psychiatria
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201945528 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-200-6304-2
980 %a 159.942 %y Emocje. Uczucia. Nastroje. Nastrój obniżony (depresja), nastrój wzmożony (euforia, ekstaza, mania), labilność. Namiętność
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Monik (25/03/2021) %c gr_Monik (25/03/2021 ; 000, 040, 046+, 080+, 380+, 385+, 388+, 650+, 655+, 658+, 710, 920, 980-, 980+, 990+) %d gr_Monik (25/03/2021) %r 2021

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 141049

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies