Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy elektroniki

Tytuł :
Podstawy elektroniki
Autorzy :
Chwaleba, Augustyn (1937- )
Moeschke, Bogdan
Płoszajski, Grzegorz
Majdak, Piotr (mechanika)
Świstak, Piotr (teleinformatyka)
Temat :
Elektronika
Inżynieria i technika
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301216283
Opis fizyczny :
643 strony : rysunki ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 641-643
Książka

LDR 01697nam#a2200457#i#4500
001 0813201964948
003 RAD 015
005 20210513152903.3
008 210513s2021####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788301216283
040 %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN
046 %k 2021
080 # %a 621.38
245 0 0 %a Podstawy elektroniki / %c Augustyn Chwaleba, Bogdan Moeschke, Grzegorz Płoszajski, Piotr Majdak, Piotr świstak.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2021.
300 %a 643 strony : %b rysunki ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 641-643.
650 9 %a Elektronika
655 9 %a Podręcznik
658 %a Inżynieria i technika
700 1 # %a Chwaleba, Augustyn %d (1937- ). %e Autor
700 1 # %a Moeschke, Bogdan. %e Autor
700 1 # %a Płoszajski, Grzegorz. %e Autor
700 1 # %a Majdak, Piotr %c (mechanika). %e Autor
700 1 # %a Świstak, Piotr %c (teleinformatyka) %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201964948 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-21628-3
980 %a 621.38 %y Elektronika. Fotoelektronika. Akceleratory cząstek. Technika rentgenowska
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Ewa (13/05/2021) %d gr_Ewa (13/05/2021) %r 2021

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BGWyp 141233

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies