Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Żywność a zdrowie człowieka

Tytuł:
Żywność a zdrowie człowieka
Temat:
Odżywianie
Żywność
Zaburzenia odżywiania
Otyłość
Psychobiotyki
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej
ISBN:
9788322794647
Opis fizyczny:
239 stron : ilustracje ; 24 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02268cam#a2200517#i#4500
001 0813201991509
003 RAD 015
005 20250529201326.1
008 210609s2021####pl#a###f#f###|000#0#pol#c
020 %a 9788322794647
035 %a xx005149749
035 %a vtls005149749
040 %a LUBL 58/MN %b pol %e PNN %c LUBL 58/MN %d OLSZT 003/DSs %d RAD 015
046 %k 2021
080 # %a 641
080 # %a 614
245 0 0 %a Żywność a zdrowie człowieka / %c redakcja naukowa Jan Fiedurek.
260 # %a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, %c 2021.
300 %a 239 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia i netografia na stronach 223-239.
521 8 %a Książka dla studentów mikrobiologii, biotechnologii, technologii żywności, kierunków medycznych, a także dla osób zainteresowanych problematyką zdrowego żywienia.
650 7 %a Odżywianie %2 DBN
650 7 %a Żywność %2
650 7 %a Zaburzenia odżywiania %2 DBN
650 7 %a Otyłość %2 DBN
650 9 %a Psychobiotyki
655 9 %a Podręcznik
658 %a Medycyna i zdrowie
658 %a Biologia
658 %a Psychologia
700 1 # %a Fiedurek, Jan %d (1950- ). %e Redakcja
710 2 # %a Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej (Lublin). %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procedu wydawniczo-produkcyjnego
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813201991509 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-227-9464-7
980 %a 641 %y Żywność. Przyrządzanie potraw
980 %a 614 %y Zdrowie i bezpieczeństwo publiczne
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Monik (20/07/2021) %c gr_Monik (20/07/2021 ; 040, 046+, 080+, 380+, 385+, 388+, 521+, 650+, 655+, 658+, 920, 980-, 980+, 990+) %d gr_Monik (20/07/2021) %r 2021 %c prolib (22/03/2025 ; 650) %c prolib (24/04/2025 ; 650) %c prolib (29/05/2025 ; 650)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
BGWyp 141361
Dostępność:
dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny
Sygnatura:
KP-K2 54573
Dostępność:
dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies