Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Szkolenie dla nauczycieli : ocenianie kształtujące : skrypt szkoleniowy

Tytuł:
Szkolenie dla nauczycieli : ocenianie kształtujące : skrypt szkoleniowy
Autorzy:
Bielecka, Małgorzata (nauczycielka)
Temat:
Ocenianie kształtujące
Oceny szkolne
Efektywność nauczania
Edukacja i pedagogika
Rok wydania:
2021
Wydawca:
Poznań : Wydawnictwo As Pik
ISBN:
9788366800267
Opis fizyczny:
53 strony ; 21 cm
Uwagi:
Bibliografia na stronach 52-53
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01657cam#a2200433#i#4500
001 0813202015931
003 RAD 015
005 20240418014427.6
008 210622s2021####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788366800267 %q (oprawa miękka)
035 %a 0783202427224
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 %d RAD 015
046 %k 2021
080 # %a 37.091.26
100 1 %a Bielecka, Małgorzata %c (nauczycielka). %e Autor
245 1 0 %a Szkolenie dla nauczycieli : %b ocenianie kształtujące : skrypt szkoleniowy / %c Małgorzata Bielecka.
246 3 0 %a Ocenianie kształtujące : %b skrypt szkoleniowy
260 # %a Poznań : %b Wydawnictwo As Pik, %c 2021.
300 %a 53 strony ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Nauczyciele
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 52-53.
650 9 %a Ocenianie kształtujące
650 9 %a Oceny szkolne
650 9 %a Efektywność nauczania
655 9 %a Poradnik
658 %a Edukacja i pedagogika
710 2 # %a Wydawnictwo FNCE. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813202015931 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-66800-26-7 %q (oprawa miękka)
980 %a 37.091.26 %y Metody oceny i kontroli postępów w nauce uczniów. Oceny szkolne
990 %a # lit. pedagogiczna
999 %b anna2 (01/10/2021) %c anna2 (01/10/2021 ; 040, 080+, 336-, 336+, 337-, 337+, 338-, 338+, 980+, 990+) %r 2021

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
143602
Dostępny
Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
143603
Dostępny
Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
28999
Dostępny
Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
34022
Dostępny
Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
45821
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies