Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dziecko a integracja sensoryczna

Tytuł :
Dziecko a integracja sensoryczna
Autorzy :
Ayres, Anna Jean (1920-1988)
Temat :
Integracja percepcyjno-motoryczna
Rozwój psychofizyczny dziecka
Psychologia
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Gdańsk : Harmonia Universalis
ISBN :
9788377440674
Seria :
Biblioteka SI
Opis fizyczny :
231 stron : ilustracje ; 30 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 227-231
Książka
LDR     01983cam#a2200505#i#4500
001     0813202027606
003     RAD 015
005     20231017203304.1
008     150928s2020####pl#||||f#|||||000#0|pol#d
020     %a 9788377440674
040     %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
041 0 # %a pol %h eng
046     %k 1979
080 #   %a 159.922.7
080 #   %a 612.8
100 1   %a Ayres, Anna Jean %d (1920-1988). %e Autor
245 1 0 %a Dziecko a integracja sensoryczna / %c A. Jean Ayres ; przekład Juliusz Okuniewski.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Sensory Integration and the Child : %b Understanding Hidden Sensory Challenges
250     %a Wydanie III, dodruk.
260 #   %a Gdańsk : %b Harmonia Universalis, %c 2020.
300     %a 231 stron : %b ilustracje ; %c 30 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje naukowe
380     %a Publikacje fachowe
385     %a Terapeuci zajęciowi
388 1   %a 1901-2000
388 1   %a 1945-1989
490 1   %a Biblioteka SI
504     %a Bibliografia na stronach 227-231.
650   9 %a Integracja percepcyjno-motoryczna
650   9 %a Rozwój psychofizyczny dziecka
655   9 %a Opracowanie
658     %a Psychologia
700 1 # %a Okuniewski, Juliusz. %e Tłumaczenie
710 2 # %a Harmonia Universalis. %e Wydawca
830   0 %a Biblioteka Integracji Sensorycznej
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813202027606 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-7744-067-4
980     %a 159.922.7 %y Psychologia dzieci
980     %a 612.8 %y Układ nerwowy. Narządy zmysłów. Neurofizjologia. Odruchy psychiczne. Układ nerwowy
990     %a # lit. pedagogiczna
999     %b gr_Monik (20/09/2019) %d anna2 (02/11/2021) %c gr_Monik (20/09/2019 ; 008, 040, 250+, 260, 300) %c anna2 (02/11/2021 ; 040, 250, 260) %c anna2 (02/11/2021 ; 008) %r 2020 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
53412
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
34076

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies