Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe podejście do starzenia się w Unii Europejskiej : przykład rozwiązań polskich

Tytuł :
Nowe podejście do starzenia się w Unii Europejskiej : przykład rozwiązań polskich
Autorzy :
Rusek, Agata
Temat :
Starzenie się społeczeństwa
Opieka nad osobami starszymi
Starość
Polska
Kraje Unii Europejskiej
Socjologia i społeczeństwo
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Warszawa : Dom Wydawniczy ELIPSA
ISBN :
9788380174122
Opis fizyczny :
357, [1] stron : ilustracje ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 318-347
Książka
LDR     01788cam#a2200469#i#4500
001     0813202045472
003     RAD 015
005     20211213200411.2
008     211029s2021####pl#a###g#####|000#0#pol#c
020     %a 9788380174122
035     %a xx005232976
035     %a (NUKAT)vtls005232976
035     %a 1323202171993
040     %a KAT U/44UI %b pol %e PNN %c KAT U/44UIs %d KAT U/44UI %d BSTOK U/at %d KAT U/44UI %d BPTOR %d RAD 015
046     %k 2021
080 #   %a 364.4-053.9(438)
080 #   %a 364.4-053.9(4-67)
100 1   %a Rusek, Agata. %e Autor
245 1 0 %a Nowe podejście do starzenia się w Unii Europejskiej : %b przykład rozwiązań polskich / %c Agata Rusek.
260 #   %a Warszawa : %b Dom Wydawniczy ELIPSA, %c 2021.
300     %a 357, [1] stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje naukowe
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 318-347.
650   9 %a Starzenie się społeczeństwa
650   9 %a Opieka nad osobami starszymi
650   9 %a Starość
651   9 %a Polska
651   9 %a Kraje Unii Europejskiej
655   9 %a Opracowanie
658     %a Socjologia i społeczeństwo
710 2 # %a Dom Wydawniczy i Handlowy Elipsa. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813202045472 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-8017-412-2
980     %a 364.4-053.9(438) %y Opieka w czasie starości w Polsce
980     %a 364.4-053.9(4-67) %y Opieka w czasie starości w krajach Unii Europejskiej
990     %a # lit. naukowa
999     %b anna2 (13/12/2021) %c anna2 (13/12/2021 ; 040, 920, 980+, 990+) %c anna2 (13/12/2021) %r 2021 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
34156

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies