Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Materiały budowlane

Tytuł :
Materiały budowlane
Autorzy :
Bołtryk, Michał (1950- )
Orzepowski, Grzegorz
Małaszkiewicz, Dorota
Temat :
Materiały budowlane
Architektura i budownictwo
Rok wydania :
2022
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN :
9788301220822
Opis fizyczny :
601 stron : rysunki, tabele ; 24 cm
Uwagi :
Bibliografia przy rozdziałach
Książka
LDR     01634cam#a2200457#i#4500
001     0813302143327
003     RAD 015
005     20220726131720.7
008     220726s2022####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788301220822
040     %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
041 0 # %a pol
046     %k 2022
080 #   %a 691
080 #   %a (07)
245 1 0 %a Materiały budowlane / %c Michał Bołtryk, Dorota Małaszkiewicz, Grzegorz Orzepowski.
260 #   %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2022.
300     %a 601 stron : %b rysunki, tabele ; %c 24 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Publikacje fachowe
385     %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
385     %a Architekci
385     %a Inżynierowie
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia przy rozdziałach.
650   9 %a Materiały budowlane
655   9 %a Podręcznik
658     %a Architektura i budownictwo
700 1 # %a Bołtryk, Michał %d (1950- ). %e Autor
700 1 # %a Orzepowski, Grzegorz. %e Autor
700 1 # %a Małaszkiewicz, Dorota. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813302143327 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-01-22082-2
980     %a 691 %y Materiały budowlane. Elementy budowlane
980     %a (07) %y Wydawnictwa dydaktyczne. Podręczniki
990     %a # lit. naukowa
999     %b gr_Ewa (26/07/2022) %d gr_Ewa (26/07/2022) %c gr_Ewa (26/07/2022 ; 000, 040, 041+) %r 2022 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
143246

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies