Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Materiały budowlane

Tytuł:
Materiały budowlane
Autorzy:
Bołtryk, Michał (1950- )
Orzepowski, Grzegorz
Małaszkiewicz, Dorota
Temat:
Materiały budowlane
Architektura i budownictwo
Rok wydania:
2022
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN:
9788301220822
Opis fizyczny:
601 stron : rysunki, tabele ; 24 cm
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01634cam#a2200457#i#4500
001 0813302143327
003 RAD 015
005 20240418025841.4
008 220726s2022####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788301220822
040 %a RAD 015 %c RAD 015 %e PNN %d RAD 015
041 0 # %a pol
046 %k 2022
080 # %a 691
080 # %a (07)
245 1 0 %a Materiały budowlane / %c Michał Bołtryk, Dorota Małaszkiewicz, Grzegorz Orzepowski.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2022.
300 %a 601 stron : %b rysunki, tabele ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
385 %a Architekci
385 %a Inżynierowie
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia przy rozdziałach.
650 9 %a Materiały budowlane
655 9 %a Podręcznik
658 %a Architektura i budownictwo
700 1 # %a Bołtryk, Michał %d (1950- ). %e Autor
700 1 # %a Orzepowski, Grzegorz. %e Autor
700 1 # %a Małaszkiewicz, Dorota. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo Naukowe PWN. %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813302143327 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-01-22082-2
980 %a 691 %y Materiały budowlane. Elementy budowlane
980 %a (07) %y Wydawnictwa dydaktyczne. Podręczniki
990 %a # lit. naukowa
999 %b gr_Ewa (26/07/2022) %d gr_Ewa (26/07/2022) %c gr_Ewa (26/07/2022 ; 000, 040, 041+) %r 2022

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność:
dostępna
Numer egzemplarza:
143246
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies