Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przewodnik po emocjach : jak lepiej rozumieć własne uczucia

Tytuł :
Przewodnik po emocjach : jak lepiej rozumieć własne uczucia
Autorzy :
Cyklińska, Anna
Temat :
Empatia
Inteligencja emocjonalna
Kontrola emocjonalna
Techniki samopomocy
Uczucia
Psychologia
Rok wydania :
2022
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo WAB
ISBN :
9788383182025
Opis fizyczny :
[2], 221, [5] stron : ilustracje ; 22 cm
Uwagi :
Bibliografie przy rozdziałach
Książka
LDR     02039cam#a2200505#i#4500
001     0813302186002
003     RAD 015
005     20221115200732.3
008     221027s2022####pl#a#####f###|000#0#pol#c
020     %a 9788383182025 %q (oprawa twarda)
035     %a (PL)b1000002692073
035     %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9912848769005606
035     %a 991053051445905066
040     %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %e PNN %d RAD 015
046     %k 2022
080 #   %a 159.942
080 #   %a 159.923.2
100 1   %a Cyklińska, Anna. %e Autor
245 1 0 %a Przewodnik po emocjach : %b jak lepiej rozumieć własne uczucia / %c Anna Cyklińska, ilustracje Mary Zaleska.
246 3 0 %a Jak lepiej rozumieć własne uczucia
250     %a Wydanie I.
260 #   %a Warszawa : %b Wydawnictwo WAB, %c 2022.
300     %a [2], 221, [5] stron : %b ilustracje ; %c 22 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Poradniki i przewodniki
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografie przy rozdziałach.
650   9 %a Empatia
650   9 %a Inteligencja emocjonalna
650   9 %a Kontrola emocjonalna
650   9 %a Techniki samopomocy
650   9 %a Uczucia
655   9 %a Poradnik
658     %a Psychologia
700 1 # %a Zaleska, Mary %e Ilustracje
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Foksal %e Wydawca
856 4 # %u https://katalog.bp.radom.pl/integro/site/recorddetail/0813302186002 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-831-8202-5 (oprawa twarda)
980     %a 159.923.2 %y Rozwój osobowości. Samoświadomość. Tożsamość osobista. Samopoznanie. Samorealizacja. Samoakceptacja
980     %a 159.942 %y Emocje. Uczucia. Nastroje. Nastrój obniżony (depresja), nastrój wzmożony (euforia, ekstaza, mania), labilność. Namiętność
990     %a # lit. psychologiczna
999     %b gr_Ewa (15/11/2022) %c gr_Ewa (15/11/2022 ; 100) %c gr_Ewa (15/11/2022 ; 000, 040, 080, 530-, 710, 920, 980+, 990+) %r 2022 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
54161
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
30212
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
46736
Dostępność :
dostępna
Numer egzemplarza :
143871
Dostępność :
WYPOŻYCZONA
Numer egzemplarza :
35106

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies